Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Supervizarea contabilității este un serviciu pe care îl oferim ca o alternativă a serviciului clasic de externalizare a contabilității. Gama de servicii prestate de către un contabil-șef  supervizor include verificarea periodică a înregistrărilor contabile ale clientului, fie la sediu fie „remote”, în funcție de disponibilitățile tehnologice.

Acest serviciu este dedicat firmelor care doresc să:

  • treacă de la serviciul de contabilitate externalizat către departamentul intern și astfel se asigură o tranziție completă;
  • păstreze echipa internă și au nevoie de expertiza unui contabil cu experiență pentru a se asigura de corectitudinea înregistrărilor, întocmirea și depunerea declarațiilor.

Astfel, vă recomandăm următoarele servicii:

Monitorizarea departamentului intern de contabilitate

  • Evaluarea și optimizarea funcției financiare existente, supravegherea departamentului de contabilitate; consultanță contabilă on-line;
  • Sfaturi în pregătirea politicilor contabile.

Servicii de Revizuire contabilă

  • Examinarea corectitudinii înregistrărilor efectuate în sistemul contabil: documente primare (vânzări, achiziții, evidență stocuri, extrase bancare, registre de casă și documente, declarații fiscale de salarizare, deprecierea activelor etc.).
EnglishFrenchGreekHungarianDutchItalianRomanian