Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

PROPRIETATI FINCONTA SRL este o societate furnizoare de servicii profesionale (contabilitate, taxe și servicii conexe). Firma a dezvoltat practici privind politica de confidențialitate, având scopul de a informa mai departe fiecare parte interesată cu privire la subiecte care ar putea fi considerate necesare. Este prin urmare, văzută ca o obligație a noastră de a furniza toate informațiile cerute de fiecare utilizator.

Următoarea declarație de confidențialitate explică modul în care PROPRIETATI FINCONTA SRL tratează informațiile cu caracter personal colectate prin intermediul formularelor de înregistrare la diverse evenimente, website si contracte comerciale. Aceste politici sunt supuse controlului periodic; orice modificări vor fi afișate atât la sediul PROPRIETATI FINCONTA SRL cât și pe pagina web a firmei: www.propfconta.ro

COLECTAREA INFORMAȚIILOR

Conform cerințelor Legii nr. 129/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și Regulamentul 679/2016 societatea PROPRIETATI FINCONTA SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este:

  • Resurse umane
  • Selecție și plasare forță de muncă
  • Gestiune economico-financiară și administrativă
  • Reclama, marketing și publicitate
  • Statistică

Informațiile solicitate reprezintă minimul necesar pentru a ne permite să ne ocupăm de cererea dvs.; informațiile suplimentare pot fi solicitate pentru a ne ajuta să vă oferim răspunsul adecvat. În cazul în care vi se solicită astfel de informații suplimentare, acest lucru va fi evidențiat și furnizarea acestora din partea dumneavoastră este voluntară.

CE FEL DE INFORMAŢII COLECTĂM DE LA DVS?

PROPRIETATI FINCONTA SRL colectează informații de la utilizatorii săi în următoarele modalități: direct de la utilizator, din rapoartele traficului înregistrat de serverul care găzduiește site-urile PROPRIETATI FINCONTA SRL precum şi prin intermediul cookieurilor.

– Informaţie furnizată direct de utilizator:

Atunci când se recurge la un serviciu furnizat de PROPRIETATI FINCONTA SRL putem întreba care este numele, adresa de e-mail si putem cere alte informații personale.

– Informaţie din raportul de trafic al serverului:

Atunci când utilizatorul vizitează un site web al societății, dezvăluie anumite informații precum adresa IP, ora vizitei., locul de unde a accesat site-urile iar PROPRIETATI FINCONTA SRL, ca și alți operatori, înregistrează această informație.

– Cookie-uri:

În ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor săi, PROPRIETATI FINCONTA SRL poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor acestora. Spre exemplu, poate folosi cookie-uri pentru a identifica și furniza informaţii şi servicii bazate pe preferințele pe care utilizatorii le-au exprimat în vizitele anterioare. De asemenea, rețele terțe de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Cookie-urile sunt fişiere de tip „.txt”, oferite browser-ului utilizatorului de un server web şi stocate apoi pe hard-discul computerului utilizatorului. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre siteuri. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte cookie-uri. Daca însă se prefera acest lucru, se poate reseta browser-ul utilizatorului fie să anunțe ori de câte ori se primește câte un cookie, fie chiar să refuze acceptarea cookie-urilor. Trebuie însă menționat că unele secțiuni ale site-ului PROPRIETATI FINCONTA SRL nu vor putea fi vizualizate normal dacă este setat browser-ul utilizatorului să respingă cookie-urile.

Trebuie, de asemenea, să menționat că ori de câte ori se dezvăluie în mod voluntar informaţii personale în mediul de comunicare online, forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discuţii, serviciile de chat, informaţia dezvăluită de utilizator poate fi uşor colectată şi folosită de persoane neautorizate. Deşi PROPRIETATI FINCONTA SRL face tot posibilul să protejeze informaţia personală, PROPRIETATI FINCONTA SRL nu poate asigura sau garanta securitatea oricărui tip de informaţie pe care il transmiteţi, astfel încât transmiterea informaţiei într-un mediu inadecvat se face pe propriul risc al utilizatorului. De asemenea, trebuie mentionat că utilizatorul este unicul responsabil pentru menţinerea secretului informaţiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-a dobândit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

GOOGLE ANALYTICS

Website-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website să analizeze modul în care utilizați respectivul Website. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a Website-ului (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dvs. a Website-ului, elaborând rapoarte cu privire la activitatea Website-ului pentru operatorii Website-ului și furnizând alte servicii referitoare la activitatea Website-ului și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google.

Puteți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care puteți vizita site-ul nostru web.

Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners

Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, puteți instala un add-in pe browserul dvs. web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

FIȘIERE DE TIP COOKIE PRIVIND REȚELELE SOCIALE

Pe website-ul nostru, terţe părţi care furnizează aplicaţii pot plasa propriile lor fişiere de tip cookie în vederea monitorizării performanţei aplicaţiilor lor sau pentru a-şi personaliza aceste aplicaţii pentru dvs. De exemplu, atunci când distribuiţi un articol utilizând un buton de distribuire în reţelele de socializare (e.g., Facebook or Twitter) disponibil pe un Website, platforma reţelei de socializare asociată butonului respectiv va înregistra acest lucru. Pe unele Website-uri poate de asemenea să existe conţinut integrat („embedded”), de exemplu conţinut video al unor terţe părţi precum YouTube, şi, în acest caz, aceşti terţi pot să-şi plaseze la rândul lor propriile fişiere de tip cookie.

FOLOSIREA INFORMAȚIILOR

Informațiile sunt folosite doar pentru scopurile specifice pentru care au fost furnizate, în afara cazului în care utilizatorul a specificat în mod explicit că dorește să primească altfel de informații din partea PROPRIETATI FINCONTA SRL.

Utilizatorul are dreptul să acceseze oricând informațiile sale care au caracter personal, și pe care le-a înregistrat, prin transmiterea unui email la adresa office@propfconta.ro

CORECTITUDINEA INFORMAȚIILOR

PROPRIETATI FINCONTA SRL își asumă responsabilitatea pentru păstrarea corectitudinii datelor cu caracter personal din momentul în care utiliatorul s-a înregistrat și nu garantează păstrarea acurateții pe termen lung. În cazul în care utilizatorul anunță că datele sale nu mai sunt de actualitate, acestea vor fi modificate (în funcție de fiecare caz).

REȚINEREA INFORMAȚIILOR

Informațiile sunt păstrate atâta timp cât este necesar pentru indeplinirea cererii.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Operatorul de colectare a informațiilor descrise în această secțiune este firma PROPRIETATI FINCONTA SRL. Standardele general acceptate de tehnologie și de siguranță operațională au fost puse în aplicare pentru a proteja informațiile cu caracter personal împotriva pierderii, utilizării necorespunzătoare, modificare sau distrugere. Tot personalul firmei PROPRIETATI FINCONTA SRL este obligat să păstreze informațiile personale confidențiale și doar persoane autorizate au acces la astfel de informații.

LINKURI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care noi nu le controlam. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Compania noastră nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

DREPTURILE PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu si in conditiile Legii nr 129/2018 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aveți dreptul de acces și intervenție la datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră , dreptul de opoziție pentru motive legitime întemeiate la prelucrarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului in care legea prevede altfel și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale prin mijloace automate. Veti putea exercita aceste drepturi prin depunerea unei cereri scrise datate și semnate, la următoarea adresă : office@propfconta.ro sau la sediul social din Bld. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Pierre de Coubertin, Cladire Office Center, Bucuresti, Sector 2. De asemenea, aveți dreptul de a va adresa instanței de drept in cazul in care aveți preocupări în ceea ce privește modul în care datele dumneavoastra sunt procesate.

CATEGORIILE DATELOR CU CARACTER PERSONAL PROCESATE

Firma PROPRIETATI FINCONTA SRL colectează și procesează următoarele date cu caracter personal: nume și prenume, cetățenie, loc de muncă, adresa locului de muncă, funcția în companie, data angajării, data nașterii, adresa de email, număr de telefon, CV.

Toate datele cu caracter personal menționate în această secțiune vor fi colectate și procesate de firma PROPRIETATI FINCONTA SRL doar în cazul în care sunt necesare să îndeplinească scopurile de procesare menționate.

SCOPURILE PROCESĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Firma PROPRIETATI FINCONTA SRL colectează și procesează datele cu caracter personal pentru:

  • Resurse umane
  • Selectie și plasare forță de muncă
  • Gestiune economico-financiară și administrativă
  • Reclamă, marketing și publicitate
  • Statistică

CATEGORII DE BENEFICIARI 

Informațiile pot fi furnizate de către PROPRIETATI FINCONTA SRL în cazurile în care este obligată să furnizeze informații ca urmare a procesului juridic. PROPRIETATI FINCONTA SRL intreprinde servicii profesionale pentru terți și nu furnizează informațiile cu caracter personal către terțe părți pentru propriile lor scopuri de marketing, fără acceptul proprietarului de date cu caracter personal.

Pentru realizarea uneia sau mai multor scopuri menționate anterior, firma PROPRIETATI FINCONTA SRL poate dezvălui informațiile personale, doar cu acceptul proprietarului de date, către una sau mai multe dintre următoarele categorii de destinatari : partenerilor contractuali ai firmei PROPRIETATI FINCONTA SRL.

Dacă aveți întrebări cu privire la aceasta declarație de confidențialitate, vă invităm să ne scrieți la adresa office@propfconta.ro

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu prevederile Legii 129/2018 și a regulamentului GDPR nr. 679 din 27 aprilie 2016, societatea PROPRIETATI FINCONTA SRL cu sediul in Bld. Pierre de Coubertin nr. 3-5 Pierre de Coubertin, Clădirea Office Center, București, Sector 2 prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate/manuale, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea următoarelor principii:

  • Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale;
  • Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite și legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate;
  • Confidențialitatea. Regulamentul intern de organizare și funcționare al instituţiei conţine reglementări cu privire la confidenţialitatea informaţiilor.
  • Consimţământul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepția prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menționate în Legea 129/2018 și Regulamentul 679/2016, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată și-a dat consimţământul în mod expres și neechivoc pentru acea prelucrare;
  • Informarea. Informarea persoanelor se face de către instituția care prelucrează dat12ele personale ale persoanei vizate;
  • Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opoziție și de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa Autoritaţii Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instanței de judecată pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege, care le-au fost încălcate;
  • Securitatea. Măsurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât să asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

 DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 129/2018 și Regulamentul 679/2016)

  • dreptul de a obține de la PROPRIETATI FINCONTA SRL, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu prelucrate de PROPRIETATI FINCONTA SRL;
  • dreptul de a obține de la PROPRIETATI FINCONTA SRL, la cerere și în mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă cu Legea 129/2018 și Regulamentul 679/2016, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de a obține de PROPRIETATI FINCONTA SRL, la cerere și în mod gratuit transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă cu Legea 129/2018 și Regulamentul 679/2016;
  • dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca date care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare; în caz de opoziție justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză;
  • dreptul de a vă adresa justiției pentru apararea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost încălcate;

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 129/2018 și Regulamentul 679/2016 vă puteți adresa Autoritații Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/și instanțelor de judecată.

 SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • PROPRIETATI FINCONTA SRL certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor cu caracter personal;
  • PROPRIETATI FINCONTA SRL utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare;
  • Regulamentul intern de organizare și funcţionare al PROPRIETATI FINCONTA SRL conține reglementări cu privire la confidenţialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate în cadrul instituției;
  • Personalul PROPRIETATI FINCONTA SRL este instruit în ceea ce privește securitatea și confidenţialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate;
  • Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user și parolă;
  • Datele cu caracter personal nu vor fi înstrăinate sub nicio formă terțelor persoane străine, fără acceptul proprietarului datelor, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate în acest sens;

Pentru mai multe detalii și informații, orice persoană interesată se poate adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

PROPRIETATI FINCONTA SRL

Director General,

CASIAN SABĂU

EnglishFrenchGreekHungarianDutchItalianRomanian